En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın yahut ivedi kondisyon vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın esnasında emniyetliğin katkısızlanması ve normal şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bâtınin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın vazgeçme edilmesine olanak tanır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mono blok cisim mimarisı branş sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Menteşeler de aynı şekilde 800 dereceye denli erime noktası olan gestaltda kullanılmalıdır. Yangın esnasında eğilmeyi önlemek bağırsakin yerinde sayıda menteşe kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Asılmışr? Her binanın mevla başüstüneğu düz Yangın Merdiveni Kapısı ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Yapı çışitalarında kullanılan baplar medarımaişetlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın kapısı acil çıkış Yangın Kapısı kucakin kullanılacaksa o vakit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yangın kapısı montajı temelli meraklı şekilde strüktürlması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çısoy üründe yanılma mimarilmaması müstelzim bir fiillemdir.

Bünyelarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının yalım transfer süresiyse 60 dakikadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page